Co se u nás stalo

29.05.2013 07:56

Tak už jsem zase dlouho nic nenapsala, tak to musím napravit. Během této doby Leontýnka Dino Dinno získala titul Nejstarší doga České republiky a také oslavila krásné 10.narozeniny. Leontýnce moc moc moc gratulujeme a přejeme jí hlavně hodně zdravíčka, teplý pelíšek a plnou misku a aby tady s náma byla ještě co nejdéle jen to půjde. Máme Tě strašně moc rádi !!!

Mezitím nám také vyrostl puberťák, už je mu 11 měsíců a konečně jsme vyrazili i na nějakou tu výstavu. První výstava proběhla na Speciální výstavě německých dog v MLadé Boleslavi s výsledkem Výborná 1. O týden později jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů v Praze s výsledkem Velmi dobrý 1 a zatím poslední výstava proběhla 26.5.2013 na Mezinárodní výstavě psů v Litoměřicích s výsledkem Výborný 3. Aston se předvádí velmi pěkně a byla jsem na něj velmi hrdá. Také se Astonek setkal se svými bývalými paničkami Lenkou Vrbovou a její dcerou Ivankou. Aston je samozřejmě poznal a měl z nich velikou radost :-).

Také jsme  Astonem absolvovali kurz výcviku pro začátečníky a je velmi šikovný. Bohužel se již výcviku momentálně nevěnujeme a proto alespoň cvičíme spolu. Jinak je to klasický puberťák, který momentálně má na práci všechno ostatní, než mě poslouchat. Zničil doma už pár věcí, protože se mu nelíbí, že zas panička chodí do práce, ale s tím se nějak poperem. Jinak spolu chodíme na dlouhé procházky, občas běháme u kola apod. Vyloženě si to spolu užíváme, jen je nám líto, že Týnka nemůže s námi. Už je z ní pouze zahradní hlídač. Pokud je pěkně, vyleze si na zahrádku a celej den se válí na sluníčku.